Причината за това е, че софтуерните специалисти ни казаха, че

...
Причината за това е, че софтуерните специалисти ни казаха, че
Коментари Харесай

Йордан Цонев: ДПС иска машинно гласуване, но не с машини като на Мадуро във Венецуела

Причината за това е, че софтуерните експерти ни споделиха, че този програмен продукт на тези съответни машини елементарно се манипулира. Нещо повече - демонстрираха ни образно по какъв начин може да се манипулира броенето, уточни той пред Нова телевизия.

По време на хартиената бюлетина Движение за права и свободи бе най-потърпевша от тези невалидни бюлетини, по тази причина искахме машинно гласоподаване. Но не тези машини, подмятна той.

Ние продължаваме да желаеме машини, които броят бюлетините и връщат невалидните. Т.е. попълваш си бюлетината, вкарваш я в машината, тя я поема, в случай че е вярно попълнена, гласа се регистрира, другояче връща, уточни той.

 

На въпрос дали ще поддържат кабинет на ГЕРБ, той съобщи, че не са водили никакви диалози, с изключение на с господин Паси и господин Плевнелиев, само че той е бил за това кой къде седи. " За да се приказва за поддръжка, би трябвало да има съответни диалози - тогава нашата партия дава отговор с да или с не ", изясни Йордан Цонев.

Ние разбрахме добре посланието на гласоподавателите и на нашите и на останалите. Те са безапелационни, че на дават на никого независимо да ръководи. Ние ще водим градивен разговор, в случай че ни поканят публично на диалози - ние ще отидем. Неофициална поддръжка няма да дадем на никого. Първите два мандата, в случай че не се осъществят, то третия си го представям като спешен кабинет. Ние желаеме да има кабинет. Ако има болшинство и единодушие, изясни Йордан Цонев и бе безапелационен, че те няма да слагат условия.

Най-добрият вид е 173 депутати да създадат болшинство, това са партиите, които декларират, че са евроатлантически, сподели той.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР