Причината за спора са момиче и момче. Трите девойки, които

...
Причината за спора са момиче и момче. Трите девойки, които
Коментари Харесай

Безумна Агресия! Скандал В Училище Завърши С Ученичка В Пирогов!

Причината за разногласието са момиче и момче. Трите девойки, които са влезнали в спор с момчето, са заплашвали неговата другарка. Той насочва предизвестие към тях да не я заплашват и поражда спор с обидни думи.

" Свидетели са единствено приятелките на момичето и приятелите на момчето, тъй че самата истина няма по какъв начин да знам ", сподели шефът на Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии Нели Стоянова.

Информирано е и Трето районно ръководство. Образувана е кореспонденция и сега тече следствие.

Учителката на потърпевшото момиче Росица Попова първа е схванала за случая. " По-голямата част от класа след биенето на звънеца беше в класната стая. Две от девойките излязоха небрежно и ми оповестиха, че има пердах. В този миг чух зов. Веднага излязох пред вратата на кабинета и я видях на земята. Много се притеснихме. Веднага се обадих на здравното лице. Информирах директорката и по най-бързия метод сигнализирахме на Бърза помощ, тъй като в действителност детето беше в неприятно положение ", описа Попова.

Майката на потърпевшото момиче заяви, че сега щерка й е в устойчиво положение. " Следващите 24 часа също ще бъде под лекарски надзор и се надявам всичко да е наред ", сподели тя.

По думите й щерка й е имала и други спорове в учебно заведение с физическа разпра, само че за първи път, след спор, момичето влиза в " Пирогов ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР