Причината за смъртта на Матю Пери е неизвестна и е

...
Причината за смъртта на Матю Пери е неизвестна и е
Коментари Харесай

Причината за смъртта на Матю Пери неубедителна в очакване на токсикологични тестове

Причината за гибелта на Матю Пери е незнайна и е „ отсрочена “ в очакване на в допълнение следствие.

LA Times и TMZ, които първи оповестиха, че артистът от " Приятели " е умрял, споделиха, че звездата е открита без да реагира в хидромасажна вана в къщата си в събота.

Аутоморфологичният обзор на Пери беше неоснователен, до момента в който чиновниците чакат резултатите от токсикологичните проби.

Нямаше явни признаци на контузия, представител на полицията в Лос Анджелис удостовери пред CBS News, американския сътрудник на BBC.

Съдебният доктор на окръг Лос Анджелис актуализира своето досие в неделя, с цел да заяви, че казусът е отсрочен.

Това нормално значи, че аутопсията е цялостна, само че са нужни повече детайлности.

Звездата от „ Приятели “ Матю Пери умира на 54. Матю Пери: славата на „ Приятели “ не може t quell deep demonsMatthew Perry and Chandler: A match made in comedy heaven Животът на Matthew Perry в фотоси

Говорител на пожарната в Лос Анджелис сподели пред BBC в неделя, че първите респонденти са отишли ​​на адрес в региона на Пасифик Палисейдс, във връзка с „ повреда с вода “ от незнаен вид, само че не назова името на Пери.

Звездата от „ Приятели “, която умря на 54-годишна възраст, беше най-известен с ролята си на остроумен Чандлър Бинг в извънредно известния ефирен сериал от 90-те години.

Шоуто, което наблюдава ориста на шестима млади другари, живеещи в Ню Йорк City, излъчен от 1994 година до 2004 година

Последният му епизод е гледан от 52,5 милиона в Съединени американски щати, което го прави най-гледаният ефирен епизод от 2000-те.

Но до момента в който беше на върха на славата си, Пери се бореше с пристрастяването към болкоуспокояващи и алкохол и неведнъж посещаваше рехабилитационни клиники.

През 2016 година той сподели пред BBC Radio 2, че не може да си спомни три години фотоси на „ Приятели “ поради алкохол и опиати.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР