Причината за смъртта на Чарлби Дийн е установена от съдебна

...
Причината за смъртта на Чарлби Дийн е установена от съдебна
Коментари Харесай

Разкриха причината за смъртта на Чарлби Дийн

Причината за гибелта на Чарлби Дийн е открита от правосъдна медицина в Ню Йорк, написа People.

Charlbi Dean's Cause of Death Confirmed by Coroner After Her Sudden Death at 32
— People (@people)
Актрисата от „ Триъгълник на тъгата “ – чието цялостно име е Чарлби Дийн Крик – умря от ненадейно и ненадейно заболяване през август тази година. Тя беше единствено на 32. Тогава заболяването не беше разкрита.

Говорител на Службата на основния правосъден доктор в Ню Йорк удостовери, че тя е умряла от бактериален сепсис .

Сепсисът „ е затруднение от аспления (липса на далак) заради отдавнашна контузия на торса ѝ “ , сподели представителят.

Смъртта на южноафриканската актриса беше оповестена за трагичен случай.

Нейният бактериален сепсис е породен, откакто е била инфектирана с бактерия, известна като Capnocytophaga. Въпреки че инфекцията е рядка, има разнообразни типове Capnocytophaga, които се развиват в устата на хората, и които също участват в устната празнина на кучетата и котките. Хората с автоимунни проблеми и без далаци са изключително податливи.

Не е ясно дали захапване от животно е отговорно за инфекциите на модела , защото правосъдният доктор не е разгласил цялостната ѝ аутопсия.

Дни след гибелта ѝ, братът на Дийн Алекс Джейкъбс сподели пред Rolling Stone, че неочакваната ѝ гибел е настъпила, откакто е почнала да изпитва „ незначителни “ признаци и скоро е помолила годеника си, Люк Волкър, да я заведе в болница. Тя умира единствено часове по-късно.

South African model-turned-actress Charlbi Dean, 32, died of 'bacterial sepsis'
— Daily Mail US (@DailyMail)
„ Това се случи безусловно в границите на един ден: получи главоболие, заспа, разсъни приятеля си и сподели, апелирам, закарай ме в болничното заведение “ , сподели Джейкъбс пред Rolling Stone.

„ Все още не сме изцяло сигурни какво се случи “, добави тогава Джейкъбс. „ Извършва се аутопсия, която знаем, че може да отнеме много време. Но това, което чухме е, че е имала вирусна зараза в белите дробове. “

Джейкъбс показа още, че Чарлби Дийн е взела участие в " доста сериозна автомобилна злополука " към 2009 година, след което лекарите са отстранили далака ѝ. Тя също е имала и няколко счупени ребра при случая.

„ Далакът взе участие в битката с инфекциите и това може да има нещо общо със случилото се “ , сподели Джейкъбс. „ Липсата на далака ѝ просто добави причина, заради която може би тя не съумя да се пребори. “

Люк Волкър оплака гибелта на годеницата си в Instagram в малко видео, с цел да покаже признателност за известията, които е получил след новината.
               

„ Здравейте на всички. Исках просто да обявявам фотография на Чарлби, само че е малко мъчно “, стартира Волкър. „ И просто желаех да ви уведомя, че виждам всичките ви известия, цялата ви обич и го правя оценка. Наистина го върша. Просто не мога да им отговоря сега. Но ви благодаря. Оценявам го. Обичам ви. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР