Причината за скандала станаха въпросите около доставките на втечнен газ

...
Причината за скандала станаха въпросите около доставките на втечнен газ
Коментари Харесай

На закрито заседание ще изслушват Петков и Николов след спор в НС

Причината за абсурда станаха въпросите към доставките на полутечен газ за България. В началото на съвещанието председателстващият Народно събрание Мирослав Иванов разгласи, че в деловодството са постъпили секретни документи и попита дали те ще са предмет на чуването. Иванов изиска съвещанието да се закрие, без това да се подлага на гласоподаване, както разрешава и правилника на Народното събрание. Новото болшинство в Народно събрание обаче възропта.

ГЕРБ желаеха отсрочване на чуването, до момента в който депутатите не се срещнат със секретните документи.

" Докладвахте материали, постъпили в секретно деловодство, което се намира в другата постройка (бившият Партиен дом, бел. ред.) ", реагира ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя предложи чуването да бъде отсрочено, тъй като депутатите не могат да се срещнат с материалите сега. Настимир Ананиев от Политическа партия ГЕРБ желали единствено политическо говорене и сочене с пръст и предложи чуването да бъде отсрочено с една седмица.

От Има Такъв Народ също се оповестиха срещу закрито съвещание и припомниха абсурда с “френското предложение” за повдигане на ветото за еврочленството на РСМ.

Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия се ядоса, че 40 минути депутатите спорят по процедурата. Заседанието в последна сметка бе закрито.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР