Причината за оттеглянето на Карамазов, са новите продуценти от Турция

...
Причината за оттеглянето на Карамазов, са новите продуценти от Турция
Коментари Харесай

bTV продължава да копае дъното със „Сървайвър“ 7

Причината за отдръпването на Карамазов, са новите продуценти от Турция като мястото му ще бъде заето от публицист, който по всяка възможност ще е от спортния отдел на медията.

Мълвата в bTV носи още от предходната година, че търсят заместител на артиста. Той остана в шести сезон с помощта на това, че продуцентът Евтим Милошев държеше на него.

 

Тази година обаче предаването се прави от турци, които са заложили на ново лице за водещ. Феновете се надяват, че Карамазов ще бъде сменен от Карин Околие, която се класира на второ място в „ Сървайвър “ 6, само че пък и си дават сметка, че сходен избор е едва евентуален и най-вероятно продуцентите ще заложат на мъж.

 

Едва ли някой ще се изненада, в случай че изпратят Петър Бакърджиев, който е задоволително живописен за водещ на сходно предаване.  

И въпреки всичко почитателите на Карамазов са удовлетворени, поради обстоятелството, че скоро би трябвало да тръгне втория сезон на „ Дяволското гърло “ с Владо Карамазов по конкурентната Нова тв.

 

Междувременно, научавайки кои ще са участниците в седмия сезон на „ Сървайвър “, феновете са безапелационни, че bTV продължава да копае дъното. Един от мненията даже гласи, че въобще няма смисъл от започването на това предаване, защото явно се е трансформирало в обществен дом.

 

Повече от явно е, че множеството от тазгодишните участници са влезнали във формата с връзки, а не поради качествата си. Тепърва ще стане ясно по какъв начин въобще ще се оправят в джунглата. Съвсем предстоящо риалитито се трансформира в новия Биг Брадър освен поради вида участници, а и поради регламента.

 

То ще се излъчва в съвсем действително време, а феновете ще са тези, които ще преценяват кой ще продължи напред, кой ще отпадне и кой ще е спечелилият.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР