Причината за е несъобразена скорост. Държим връзка с местните власти.

...
Причината за е несъобразена скорост. Държим връзка с местните власти.
Коментари Харесай

Причината за катастрофата в Египет е несъобразена скорост

 795387_0  795388_0  795389_0  795386_0  1521458334-795390-0
Причината за е несъобразена скорост. Държим връзка с локалните управляващи. Имаме и представител на място. Това съобщи за в. „ Труд “ Горчо Пасев, един от притежателите на туроператора „ Абакс “, чиито туристи пострадаха при случай в Египет.

По информация на външно министерство 20 от близо 40-те пасажери в рейса са потърпевши. 15 от тях са с охлузвания, а петима с фактури. Всички са отведени за обзор в болничното заведение в египетския град Марса Алам, а лекуването им се покрива от туристическите им застраховки.

Автобусът е бил част от група от 3 транспортни средства, като към момента не е ясно дали повода за случая е поради нередовност на машината или се дължи на човешка неточност. Посолството ни в Кайро е в контакт с представители на туроператора, оповестиха от Външно министерство.

Компанията „ Абакс “ провежда чартърни стратегии в Египет с посещаване на курорта Хургада и столицата Кайро. На туристите се предлага още опция за круиз по Нил, посещаване на Луксор. Гмуркане в рифовете на Червено море, джип сафари из пустинята Сахара и други спомагателни екскурзии.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР