Причината Григор Димитров да отказва да играе на турнира в

...
Причината Григор Димитров да отказва да играе на турнира в
Коментари Харесай

Орлин Станойчев: Григор не казва истинската причина за София

Причината Григор Димитров да отхвърля да играе на шампионата в София през февруари не се крие в програмата му. В това е уверен някогашната първа ракета на България Орлин Станойчев. Човекът, който преди Димитров бе единственият българин, пробивал в Топ 100 при мъжете, разяснява изявленията на Григор от последните дни.

“Съмнявам се календарът на Димитров да е единствената причина той да не играе в София. Според мен той не споделя същинския мотив. Какъвто и да е той, Григор не е прав. Турнирът в София не може да му навреди. Напротив, той може да изкара единствено позитиви от него. Надпреварата е в идеалното време след Откритото състезание на Австралия, в което да се приготви за идния сезон в зала. Чудесен подгряващ шампионат преди този в Ротердам”, съобщи Станойчев пред “Меридиан Мач”.

“Не съществува по-голямо наслаждение от това да играеш пред лична аудитория. Никъде по света Григор не е обичан по този начин, както в България. Едно присъединяване пред родна аудитория ще го зареди прочувствено, което би му помогнало през целия сезон. За мен отводът му не е оправдан”, сподели още Орлин Станойчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР