Причината е третото издание на най-голямото специализирано училище за бременни

...
Причината е третото издание на най-голямото специализирано училище за бременни
Коментари Харесай

Бургаските бременни и родители отново на училище

Причината е третото издание на най-голямото профилирано учебно заведение за бременни и родители в Бургас - " Мама знае най-добре ".  За старт на лекционната стратегия за 2019 година уредниците са заложили на две доста значими тематики, свързани с бременността и майчинството - " Женска консултация. Важни проучвания по време на бременността - предварителна защита и скрининг " и  " Финансови помощи и компенсации - правата на майките и бременните дами. Какво, къде и по какъв начин ".

Лектори на първата от поредицата лекции ще са завеждащият на родилното поделение към УМБАЛ Бургас - доктор Антонио Душепеев и Николина Козарева - шеф -сектор " Майчинство и болнични " към Национален осигурителен институт.

Освен потребна информация, бъдещите и сегашни родители ще имат опцията да задават своите въпроси и да бъдат прегледани съответно техните проблеми. Лекциите ще се проведат на 12 януари (събота) от 10:30 часа в Смарт Център Бургас.

Можете да заявите вашето наличие като се обадите на тел. 0894406234 или 0883100044 или като изпратите e-mail на адрес [email protected].

Всички, записали се авансово, ще имат опцията да вземат участие и в обичайна огромна лотария с награди.

За новата година уредниците са подготвили доста забавни тематики, свързани с бременността и развъждането на децата, както и срещи с изявени експерти от цялата страна.

Лекциите от учебно заведение за бременни и родители " Мама знае най-добре " са безвъзмездни.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР