Причината е саботаж на изборите в САЩДо 250 000 долара

...
Причината е саботаж на изборите в САЩДо 250 000 долара
Коментари Харесай

ФБР още дава 250 000 долара за информация за главния готвач на Путин

Причината е бойкот на изборите в Съединени американски щати

До 250 000 $ премия дава Федералното бюро за следствие на Съединени американски щати за информация, която да докара до ареста на руснака Евгений Пригожин, непосредствен съдружник на президента на Русия Владимир Путин.

Съобщението за премията бе оповестено през февруари 2021 година и към момента е настоящо, научаваме от

Пригожин е още прочут като „ Главният готвач на Путин ”, той е и създател на армията от наемници " Вагнер ".

Причината, поради която ФБР го включвана измежду най-издирваните обвинени, е заради хипотетичните му връзки с дейности, които да саботират функционалностите на Федералната изборна комисия, Министерството на правораздаването и външното министерство на Съединени американски щати.

Това идва, откакто преди две седмици самият той призна, че се е занимавал с тази активност.

Това е станало от началото на 2014 година до 16 февруари 2018 година, т.е. съответствува с акцията за изборите за президент и Конгрес на Съединени американски щати през 2016 година, довела до победа на Доналд Тръмп.

Федерална заповед за арестуването му по тези обвинявания е издадена от областен съд в столичния окръг Колумбия на 16 февруари 2018 година

От ФБР показват, че той е виновен за скрит план за " накърняване, възпрепятстване и блокиране " на законните функционалности на изброените федерални институции и страната.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР