Причината е покъртителна. Лошо е, когато нямаш пари! А няма

...
Причината е покъртителна. Лошо е, когато нямаш пари! А няма
Коментари Харесай

Мария от Ергенът предизвика бурен хейт заради панелка в Люлин

Причината е покъртителна. " Лошо е, когато нямаш пари! А няма неприятно една жена да желае мъж до нея да бъде материално добре! " Това споделя нахаканата брюнетка, до момента в който разкрива повече за желанията си, свързани с материалната непоклатимост в живота. Мнението й обаче, наподобява внезапно контрастира от това на най-близката й другарка в имението на шоуто - Виктория.

" Сори, само че аз няма да пребивавам на открито някъде, в " Люлин ", в панелка! ", " Много ми е забавно това, в случай че Алек го чуе. Ако живее в " Люлин ". Не знам къде живее, само че ще би трябвало да си купи различен апартамент, да не е панелка, да е ново строителство, пентхаус, с тераса, да се вижда цяла София... ",са паметните изречения на двете девойки, а мнението на Мария напряко я вкара в нечовечен капан!
Реклама
Малко по-късно в обществените мрежи стана ужасно, а някои от мненията по адрес на брюнетката, са повече от брутални. " Отивай си у вашата страна и претенциите там! Иди при Кобилкина, ти си от нейната извратена школа. Боклук ", " Аз персонално пък доста се веселя, че не желае да пристигна в Люлин. Тук си имаме задоволително коври не ни трябват още ", гласят единствено дребна част от мненията по неин адрес.

Мария Чекмарьова е родена в Одеса, Украйна, само че от 8 години живее в България. Работи като уеб дизайнер на свободна процедура. Както излиза наяве и от визитката и в шоуто, за нея свободата има голямо значение – една жена би трябвало да сполучлива, само разполагайки със личните си средства, без значение дали има сътрудник до себе си или не, написа Блиц.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР