Причината е, че адвокатите на мачото не искат да обжалват

...
Причината е, че адвокатите на мачото не искат да обжалват
Коментари Харесай

Преди Малко Софи Маринова Рухна В Сълзи! Чу Най-Страшното За Гринго, Само Не И Това! Любимият Й Ще

Причината е, че юристите на мачото не желаят да апелират решението на съдът в Айтос. Но малко след драмата на Тодор Давидов-Гринго неговия бранител, юрист Красимир Кацарски съобщи, че ще апелира.

Днес беше денят, в който Гринго да се направи пред Бургаския областен съд.

„ Няма да апелираме решението на първия съд в Айтос, с цел да оставим да приключи следствието. След което ще пуснем ново искане за смяна на мярката ”, съобщи юриста на Гринго.

Юристът от Бургас се надява при започване на идващия месец да стане ясно дали криминалистите са приключили следствието. В момента ченгетата продължавали да събират данни за телефоните, от които е заплашван предприемача Асен Атанасов – Ариф.

Припомняме, че съгласно проверяващите Гринго и негов другар за заплашвали предприемача от Айтос. Същият се занимавал с търговия на черни метали.

Те го изнудвали за петдесет бона, като го заплашвали със гибел, в случай че не им даде парите.

Според юрист Кацарски служителите на реда работели доста интензивно, написа разкрития.ком. Но резултатите не били по-различни от времето, когато те са закопчали Гринго, обвинявайки го в закононарушението, за което го съдят.

Няма ясна вяра Гринго да бъде освободен за мега концерта на обичаната си в зала „ Арена Армеец ”. Той е очакван за 9-ти декември.

На него се очакваше певицата и айтозлията да изпълнят няколко дуетни части. Освен това Гринго има роля и на тонрежисьор на спектакъла.

Същевременно, съгласно слуха, Гринго направил това закононарушение поради Софка. Фолкаджийката имала големи задължения, към половин милион.

Заради голямата сума на Софи Маринова са й запорирани сметките от Национална агенция за приходите, както и от една банка. И тази била повода Гринго да извърши закононарушението.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР