Причината да се направи този Консултативен съвет е да бъде

...
Причината да се направи този Консултативен съвет е да бъде
Коментари Харесай

Сиди: САЩ искат да превърнат Балканите в плацдарм на НАТО

" Причината да се направи този Консултативен съвет е да бъде ударен през ръцете министър-председателят, който беше тръгнал много през пръсти по тематиката. Ако той тръгне да прави нещо против позицията на КСНС, ще понесе своето историческо наказване ", съобщи Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация в студиото на " Денят ON AIR ".

" Да изяснява, че за 6 месеца ще вкара Република Северна Македония (РСМ) в Европейски Съюз е несериозно. Колкото и да се пробват да изчегъртат времето, се оказва, че това е вярната позиция. За Вътрешна македонска революционна организация фундаментът е Македония и даже единствено това да е било повода да сме в ръководството – сме си свършили добре работата ", разяснява той.

Сиди е на мнение, че България е обект на напън от американската дипломация, която желае да трансформира Балканите в плацдарм на НАТО.

" Надявам се този напън да отслабне, в случай че не – подготвени сме за референдум ", безапелационен бе депутатът от Вътрешна македонска революционна организация в 44-ото Народно събрание.

Според него е имало съществени несъгласия в КСНС от страна на " Продължаваме промяната " и Демократична България във връзка с позицията за РСМ.

" Те си го описаха и през днешния ден през медиите, че са имали други хрумвания в главата. От изборите насам и Демократична България, и " Продължаваме промяната " разказваха по какъв начин ще решат проблемите с РСМ с магическа пръчица ", уточни Сиди и обърна внимание по какъв начин Заев е останал на власт в РСМ поради новото държавно управление у нас.

" След като видя, че в българското държавно управление влязоха освен тези американски проксита, а и други политически обединения на друга позиция като " ИТН " и Българска социалистическа партия, тогава си подаде оставката. Защото видя, че няма да стане незабавно и бързо ", посочи Сиди.

Той няма съществени упования от възможната аудиенция на премиера Кирил Петков в Скопие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР