Причината да покажа този запис е че аз съм записван,

...
Причината да покажа този запис е че аз съм записван,
Коментари Харесай

"Изкупителна жертва“: Гешев показа запис, на който се обсъжда атаката срещу него

Причината да покажа този запис е че аз съм записван, а не противоположното. Във Висш съдебен съвет ще желая част от съвещанието да бъде закрито, с цел да кажа още неща и да обясня за какво ще желая отказ на някои други членове на Висш съдебен съвет. Срамът е за тези няколко индивида и за може би политическата мафия, която стои зад тях, а не за българската правосъдна власт - това съобщи основният прокурор преди да пусне 35-минутен запис пред публицисти.

Той добави, че допуска че зад това стоят тези, които назовават себе си „ политическа мафия “, а " в записа се появява лицето Бойко Методиев Борисов. "

На записа се чуват два мъжки гласа, като единият от тях наподобява на този на основния прокурор.

На записа се чува по какъв начин мъж споделя „ Белята станала, станала. Трябва да имаш и достолепие, а глас, който наподобява на този на основния прокурор Иван Гешев, споделя „ А, за какво се случи това? “

„ Случи се, тъй като – това, което той ми сподели, по този начин се получи, то е истината, ние го знаем – всички против теб са се събрали. Изкупителната жертва, то си е така… “,отговаря му другият мъж.

Глас, който наподобява на този на основния прокурор декларира: „ Ама, добре, кажете ми бе хора. Готвите ми офанзива. Кажете ми, ще си потегли, без да ги вършиме тези нелепости. Ние излагаме системата цялата. “

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР