Причина за провала на връзката на Черната Златка и мъжа

...
Причина за провала на връзката на Черната Златка и мъжа
Коментари Харесай

Черната Златка заряза мъжа си, закъсал с парите

Причина за неуспеха на връзката на Черната Златка и мъжа й са непрекъснатите кавги, които от месеци се вихрели в фамилията. Проблемите почнали предишното лято, когато бизнесът на Миро почнал да запада, писа „ Уикенд “.

Той се занимава с търговия с лавандула, в чиято цена предходната година имаше голям спад, защото производството й внезапно се усили. Финансовите усложнения незабавно се отразили върху връзките в фамилията. Миро постоянно бил в неприятно въодушевление, Златка пък недоволствала, тъй като за първи път от години й се наложило да лимитира разноските си и за това стеснение упреквала своя правоверен. Постепенно атмосферата в дома им станала непоносима. Двамата непрекъснато се карали, постоянно намирали мотив да се гледат изкривено, постоянно с часове не си говорели.

Този призрачен сън траял цели 6 месеца, настояват очевидци на свадите им. През това време двойката се опитвала да реши проблемите си, само че все пак те от ден на ден се задълбочавали. Накрая Златка не издържала, приготвила си багажа, взела си сина и отпрашила при майка си в Бургас. Това станало към средата на януари. Плеймейтката оповестила, че избира да е самотна майка пред това да устоя и детето, и татко му със своите възнаграждения като модел.

По подигравка на ориста проблемите в фамилията стартират тъкмо когато младата майка се похвали, че към този момент се е помирила и със свекърва си, и с някогашната жена на Мирослав. През юни предходната година Черната Златка описа в тв изявление, че е станала другарка с предходната половинка на мъжа си. Двете се сближили последователно. Първо разговаряли по телефона, след това почнали да се срещат и най-после Златка даже се престрашила да й оставя детето, до момента в който пазари.

Златка и Миро евентуално скоро ще се съберат още веднъж и ще създадат опит за изгладят различията си, изключително в случай че предприемачът реши финансовите си проблеми.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР