Прически на една страна – чудесен вариант за тези, които

...
Прически на една страна – чудесен вариант за тези, които
Коментари Харесай

Прически на една страна за зрели дами! 25 стилни варианта.

Прически на една страна – превъзходен вид за тези, които са към този момент на 40 години. Ще бъде уместно за тези дами които обичат опити.

1.

Стилистите имат вяра че през 2021 година Това ще бъде истинскихит! Тази прическа ще отива на всеки вид лице и подхожда на всяка дължина. Изборът е ваш.

1.Боб

Боб- съвършено комбинира с диагонален бретон, дължината на който варира според от самостоятелните характерности на женското лице. Ако желаете образно компактност, изберете раздра бретон.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

2. Квадрат

Това е класика, която в никакъв случай няма да загуби новост. Но в случай че ще извършите диагонален бретон, ще се окаже безусловно възхитително. Такава прическа ще поправя несъвершенствата на лицето.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

3. Пикси

За фенките на ултра къса прическа. Бретон на една страна ще украси такава прическа, изключително в случай че е разкъсан. Образът е малко нагъл, млад и ярък.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

4. Рошав

Друга къса прическа, която съвършено се комбинира с бретон на една страна. Подходящ за женствени, сантиментални дами. Достатъчно е да извършите такава прическа, с цел да измененията изцяло облика.

24.

5.Гаврош

Това е универсална прическа, която може да бъде съчетана с всеки вид лице. Ако има потребност от образно разпъване на овала, бретон на една страна е това което се нуждаете в даден случай.

25.

Можем да кажем че бретонът е съвършено комбенира с съвсем всички прически. Но точно изброените 5 прически са най- подобаващи за всяка жена.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР