Прическата на актьора Джеръми Алън Уайт започва да се превръща

...
Прическата на актьора Джеръми Алън Уайт започва да се превръща
Коментари Харесай

„Bed-head”: Новата мъжка прическа, която побърка Холивуд

Прическата на артиста Джеръми Алън Уайт " стартира да се трансформира в емблематична ".

На това мнение е Кей Си Фий, коафьор от Лос Анджелис, който оформя буйната грива на холивудската звезда.

Звездата от " Мечката " притегля толкоз внимание, колкото и сериала, поради разрошените си къдрици и изваяните коремни мускули в новата реклама на Calvin Klein.

На аления килим в последните седмици куп други звезди също демонстрираха повърхностно разрошени къдрици.

Според фризьора Дейвид Кокс, момчетата " желаят нещо естествено ".

Така вършат и непопулярните клиенти със лична класа и жанр, споделя стилистката на коса в Лос Анджелис Мира Чай Хайд. " Харесва им да са разхвърляни и разпуснати ", споделя тя пред WSJ.

Рошавата коса е привлекателна. Тя основава чувство за равнодушие: " Събудих се по този начин ". И наподобява юношески - споделя Кокс.  

Стилът подхожда освен на младежи, а на господа от всички възрасти, споделя Джулиън Хауърд, създател на нюйоркския Vélo Barber. Хората постоянно са свързвали изисканите по-възрастни мъже с прибраната коса, споделя той, само че можете да си върнете младостта, " като изберете този натурален жанр без изпитание ".

Може би по тази причина по-възрастните артисти като 68-годишния Уилям Дефо и 58-годишния Робърт Дауни-Джуниър разрошват косите си.

Къде е огромната измама? Придобиването на тази визия изисква работа, изключително в случай че косата ви по природа е по-скоро " сплеснат ", в сравнение с " набъбнал " вид. Помислете доста деликатно, в случай че имате и брада, защото " става малко натоварено " с композиция на кичури с доста кичури.

И въпреки всичко, един от най-големите плюсове на този жанр е, че поддържането му изисква по-малко визити при коафьор, в сравнение с по-късите прически.

Стилът " bed-head " е належащо да се оформя единствено на всеки шест до осем седмици. Самата подстрижка обаче би трябвало да бъде тъкмо по размер, с доста пластове, както и съществена квадратна форма.

Ако косата ви е естествено вълниста или умерено къдрава, печелите от лотарията, споделят стилистите. Може да се справите единствено с измиване на косата предходната вечер, без спомагателни стилизиращи артикули.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР