Приближен на Алексей Навални заяви по онлайн видеоканал, че поддръжниците

...
Приближен на Алексей Навални заяви по онлайн видеоканал, че поддръжниците
Коментари Харесай

Съратниците на Навални се отказват от протестни акции до пролетта

Приближен на Алексей Навални съобщи по онлайн видеоканал, че поддръжниците на опозиционера няма да привикват улични митинги в близко бъдеще, снижавайки тона след всеобщите митинги в цяла Русия и хилядите арести, съобщи Ройтерс.

Намиращият се отвън Русия началник на мрежата от щабове на Навални Леонид Волков съобщи по YouTube канала " Навальный-LIVE ", че няма да анонсира нови протестни акции в близко време. Екипът на оппозиционера желае да организира идващите акции едвам напролет или лятото, написа " Новая газета ".

" Ако излизаме всяка седмица, ще получаваме още хиляди задържани и стотици пребити и работата на щабовете ще бъде парализирана. Не това е което желаеме ние и за което моли Алексей ", разясни Волков ". Вълната на митинга би трябвало да се приключва на висока точка ", добави той.

Волков означи намаляването на числеността на митингите в обособени градове и посочи, че екипът на Навални ще се стреми към неговото освобождение с външнополитически способи.

По думите му Навални желае единствено кротичък митинг и " интелигентна тактика за гласоподаване ", която да поддържа претендентите с най-големи шансове да надвият ръководещата партия " Единна Русия " на избори. Следващите парламентарни избори в Русия са през есента, добавя Ройтерс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР