При засилен интерес премина днес информационната среща Нов програмен период ...

При засилен интерес премина днес информационната среща Нов програмен период

Информационна среща в ОИЦ Хасково

При засилен интерес мина през днешния ден осведомителната среща „ Нов програмен срок 2021-2027 година “, проведена от Областен информативен център – Хасково.

 Срещата бе отдадена на новите Програми, които ще се осъществят в България, съфинансирани от Европейските фондове за споделено ръководство през програмен срок 2021-2027 година Бяха дискутирани целите по Програмите, бюджета, целевите групи, евентуалните бенефициенти, главните действия и идните процедури.

В срещата взе участие Гергана Запрянова – основен специалист в Дирекция „ Международно съдействие, стратегии и европейска интеграция “ в Агенция за обществено подкрепяне. Тя даде уточнения по отношение на осъществяването и отчитането на планове по „ Програмата за храни и главно материално подкрепяне 2021-2027 година “ и отговори на поставените въпроси.

На срещата участваха представители на локалните управляващи, на просветителните, обществени, културни институции, Неправителствени организации, читалища, МИГ, бизнеса и евентуални бенефициенти от цялата област Хасково.

Инициативата се провежда в границите на Общата акция на мрежата от регионални осведомителни центрове за разпространение на Кохезионната политика на Европейски Съюз в България.

Източник: novinata.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg