При взрив на автомобил тази нощ е загинала Дария Дугина

...
При взрив на автомобил тази нощ е загинала Дария Дугина
Коментари Харесай

При взрив на автомобил загина Дария Дурина - дъщеря на известен общественик, близък до Путин

При гърмеж на автомобил тази нощ е починала Дария Дугина - щерка на Александър Дугин - прочут държавник, считан за извънредно непосредствен до съветския президент Владимир Путин, оповестяват международните организации. Според държавните медии тя е починала, откакто колата ѝ е избухнала в пламъци, до момента в който се е прибирала у дома.

Смята се, че нейният татко, съветският мъдрец Александър Дугин, прочут като „ мозъка на Путин ”, може да е бил плануваната цел на офанзивата. Колата е била благосъстоятелност на татко ѝ и точно той е трябвало да пътува в нея.

Александър Дугин е мъдрец и журналист, считан е за актуален идеолог на тъй наречените „ съветския свят ” - общество, обединено към православната вяра, както и към съветската просвета, език и обичаи. В политически смисъл понятието е определяно като геополитически периметър с център Русия. В края на юли едноименната фондацията попадна в листата на физическите и юридически лица, включени в седмия пакет от наказания на Европейски Съюз.

Дъщерята на философа, Дария Дугина, самата беше известна журналистка, която гласно поддържа нахлуването в Украйна.

По-рано тази година тя беше глобена от управляващите на Съединени американски щати и Обединеното кралство, които упрекнаха 30-годишната жена, че е съдействала за онлайн „ дезинформация “ по отношение на нашествието на Русия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР