При всякакви съмнения за шуробаджанащина, корупция, роднински връзки при определени

...
При всякакви съмнения за шуробаджанащина, корупция, роднински връзки при определени
Коментари Харесай

Марешки: Ако оставката на Петкова бъде приета, значи има съмнение за задкулисие

При всевъзможни подозрения за шуробаджанащина, корупция, роднински връзки при избрани покупко-продажби, всеки един управленец на такова равнище би трябвало незабавно да си подава оставката. Следващият миг обаче е това дали ще бъде призната. Това сподели в изявление за предаването „ Хоризонт за вас “ водачът на партия „ Воля “ Веселин Марешки във връзка оставката на енергийния министър Теменужка Петкова.

Ако това се окажат подозрения, или подправени черни вести против Теменужка Петкова – естествено тя би трябвало да си остане на работното място. Ако това са обстоятелства, това значи, че единствено с една оставка няма по какъв начин да се случат нещата. Това значи, че новият антикорупционен орган, който приехме, прокуратурата и всички би трябвало да се задействат и някой би трябвало да носи отговорност за такива покупко-продажби. Ако оставката бъде призната, значи, че в действителност има подозрения за подмолна активност или подкрепяне на собствен другар, който да влезе в такава договорка, сподели още той и добави: Държавата има инструментариума да обезсърчи даже и най-силния икономически индивид и да му каже, че е по-добре да си напусне България, с цел да може да бъде заместен от някой по-близък до властта. Това е укоримото. Ако има такива сигнали, те би трябвало да бъдат разследвани и в случай че се потвърди – всички да си носят отговорността.

На въпрос дали е подготвена „ Воля “ да замести „ Атака “ в обединението на Обединените патриоти, Марешки съобщи: Делян Добрев и Волен Сидеров не са на моето ниво, с цел да ги разясня, само че благодаря на Делян Добрев, тъй като с едно такова изречение обезличи и на процедура сподели, че огромните, героичните така наречен " патриоти ", в действителност са някакви дребни човечета, които единствено с една дребна опасност, изказана от Делян Добрев, че " в случай че не слушате, ще ви сменяем с Марешки ", те незабавно преклониха глава и започнаха да слушкат. Затова благодаря на Добрев, тъй като ги разконспирира пред обществото.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР