При всичките ми критики относно въвеждането и качеството на ваксините

...
При всичките ми критики относно въвеждането и качеството на ваксините
Коментари Харесай

Проф. Чорбанов даде препоръка кои хора да се ваксинират срещу коронавирус

При всичките ми рецензии по отношение на въвеждането и качеството на имунизациите против ковид, само че хората, които не са преболедували и не са на интензивна терапия за угнетяване на имунитета, а имат автоимунни болести, наложително би трябвало да се имунизират против COVID-19. Това съобщи проф. Андрей Чорбанов, народен представител от партията на Слави Трифонов Има Такъв Народ в 45-тото и 46-тото Народно заседание.

Рискът с имунизация е по-малък в тези случаи, добави професорът. „ Хората с хронични болести, със свърхтегло, с диабет – по-скоро да ”, продължи проф. Чорбанов в отговор на въпрос на Нова телевизия какво би посъветвал да вършат тези, които не са боледували от COVID-19.
 Началник на Отделението за анестезиология с апел за имунизация Началник на Отделението за анестезиология с апел за имунизация
Д-р Красимир Събев е шеф на Отделението за анестезиология и интензивно лекуване в МБАЛ „ Д-р Братан Шукеров “ - Смолян. О...

За всички останали, Чорбанов съобщи, че продължава да е песимистичен по отношение на потребността от имунизация. А пулмологът доктор Александър Симидчиев разяснява, че е ясно, че сегашните ваксини не са стерилизиращи, само че като цяло скоростта на разпространяване на болест става по-ниска при повече имунизирани хора.

Ако се слушаме между тях и вземаме експертни решения, нещата ще се оправят по-бързо - към това мнение се оповестиха двамата специалисти.

Какво още споделиха!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР