При всички положения ще преценим в тази ситуация, която е

...
При всички положения ще преценим в тази ситуация, която е
Коментари Харесай

Даниел Митов: Създадената ситуация има един единствен сценарист - Румен Радев

При всички положения ще преценим в тази обстановка, която е невиждана. В момента се основава парламентарен проблем, който досега не е седял пред българското Народно заседание. Това съобщи пред Народното събрание Даниел Митов, народен представител от ПГ на ГЕРБ-СДС.

" Още не ни е даден мандата, с цел да го връщаме, би трябвало да забележим сега по какъв начин ще протече процедурата и да решим ", сподели още той в отговор на въпрос дали ГЕРБ остава на позицията си да върне незабавно мандата, когато го получи.

При всички положения ще би трябвало да забележим какви са настроенията и желанията на останалите партии. Създадената обстановка има един единствен сценарист и той се назовава Румен Радев ", съобщи Митов.

На въпрос при апел при третия мандат всички парламентарно показани партии да седнат на договаряния Даниел Митов отговори:

" Това е догадка, която не е ясно дали е реалистична. По-вероятно е да отидем на избори от това, което виждам. Това не е добре за никого, страната има потребност от работещо държавно управление. Проблемът е, че никой не пожелае да играе по разпоредбите на многопартийната парламентарна народна власт ".

" Отговорността не е в нас, ние бяхме подготвени да служим почтено на хората като съпротива ", сподели още той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР