При всички положения аз категорично бих гласувал против това правителство.

...
При всички положения аз категорично бих гласувал против това правителство.
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов: Тези в парламента нямат интерес да падне правителството

При всички положения аз изрично бих дал своя вот срещу това държавно управление. За страдание тези, които са в Народното събрание, няма да създадат по този начин, или тези, които ще гласоподават, ще го създадат лицемерно. Нямат интерес да падне това държавно управление. Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " водачът на ДСБ военачалник Атанас Атанасов.

" На Българска социалистическа партия им следва избор на водач, не им е до избори. В Движение за права и свободи ситуацията е същото, и на тях им следва народен конгрес и има някакви вътрешни придвижвания, приказва се и за промяна на Карадайъ. Да не приказваме за Патриотите, или за така наречен самостоятелни, които знаят, че повече няма да влязат в Народното събрание ", добави военачалник Атанасов.
Генерал Атанас Атанасов: Това е едно упражнение на опозицията, която да лъска опозиционния си имидж. За страдание българският парламент е ужасно обезличен. За това доста способстват опозиционните партии с тяхното държание.
Според него Борисов си намира оправдания да не бъде в Народното събрание, тъй като се нервира, че там се пробват да му се мешат. " Нито Нено Димов, нито Ревизоро са хора, които са от Вътрешна македонска революционна организация, те са оферти на обслужващата олигархия през Борисов за министри ".

Генерал Атанасов съобщи, че от ДСБ ще работят да бъде възобновена парламентарната република. " За задачата Борисов би трябвало да бъде отхвърлен ", безапелационен беше той.

" Днес ДСБ не е това, което беше Реформаторският блок. Части от Реформаторския блок към този момент не съществуват, други са си вътре непосредствено в ГЕРБ. Така че ние сме твърдо срещу държавното управление, имаме поредна позиция в това отношение и ще работим за това ", разяснява още той.

По отношение на водната рецесия той разяснява, че тази информация е крита от популацията поради изборите за Европарламент и локална власт. Затова упорства за експертна оценка на плана за нов нов тръбопровод от Мало Бучино до Перник, който би трябвало да избави града от водната рецесия.

Вижте повече от диалога във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР