При употребата им състоянието на болните се подобрява още на

...
При употребата им състоянието на болните се подобрява още на
Коментари Харесай

Хранителните добавки „Viusid” и „Asbrip” помагат в лечението на COVID-19, показа проучване в Пловдив

При използването им положението на болните се усъвършенства още на четвъртия ден

Хранителните добавки „ Viusid” и „ Asbrip” подкрепят лекуването на COVID-19 и при използването им положението на болните се усъвършенства значимо още на четвъртия ден. Това демонстрират резултатите от изследването на двата препарата в МБАЛ „ Свети Мина “ и в Транспортна болница, Пловдив. Изследването е извършено в границите на 21 дни измежду две групи, като първата група от 40 пациенти получава „ Viusid” и „ Asbrip” в допълнение към главното лекуване при COVID-19, а втората – контролна група от 20 пациенти, получава единствено главното лекуване.

„ Решихме да създадем това изследване, тъй като имахме информация за удобното деяние на двата продукта при лекуването на COVID-19. През пролетта и лятото на 2020 година беше направено такова изследване в Еквадор и то даде позитивни резултати “, сподели Красимир Ганчев, шеф на „ Унифарма “, представител на испанската компания производител - Catalysis S.L.

„ Резултатите от изследването са извънредно положителни и мога да кажа, че с „ Viusid” и „ Asbrip” имаме още едно съществено оръжие в битката с COVID-19, а и с другите вируси, които също не са за подценяване “, съобщи шефът на МБАЛ „ Свети Мина “ проф. доктор Петър Петров. По време на проучването лекарите са наблюдавали 4 съществени индикатора при болните – температура, зной, кашлица и уморяемост. „ Viusid” е главният препарат, той е имуномодулатор с доста мощно противовирусно деяние, а „ Asbrip” е евкалиптов сироп, който облекчава признаците на кашлицата. Още на четвъртия ден пациентите, които получаваха тези препарати, бяха в по-добро положение от болните от контролната група. “, сподели още проф. Петров. При нито един от болните, получавали „ Viusid” и „ Asbrip”, не е имало неподходящи странични резултати.

„ Viusid” e неповторим артикул, който се опълчва сполучливо на COVID-19. При пациентите, които ги одобряват, се следи доста по-кратък болничен престой, а симптоматиката стартира да понижава още на четвъртия ден от началото на лечението “, сподели доктор Мария Шопова от екипа, осъществил изследването.

„ Viusid” може да се употребява и за имунопрофилактика, като се приема по едно саше дневно в продължение на 21 дни, по-късно се прави отмора от 10 дни. Това продължава 3 месеца и защищава освен от COVID-19, а и от грип. При вирусни инфекции се одобряват по 3 сашета дневно за най-малко 7 дни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР