При целенасочена мафиотска атака в ранните часове на неделя, 44-годишен

...
При целенасочена мафиотска атака в ранните часове на неделя, 44-годишен
Коментари Харесай

МАФИОТСКА ЕКЗЕКУЦИЯ: Гръмнаха криминален бос в Гърция с 97 куршума

При целенасочена мафиотска офанзива в ранните часове на неделя, 44-годишен мъж, за който се допуска, че е видна фигура в подземния живот на Гърция, беше атакуван от засада и прострелян смъртоносно пред бензиностанция в атинския квартал Неос Космос.
След като преди този момент беше упрекнат в управление на група за изнудване, жертвата, разпозната като Вангелис З., оживял на косъм при опит за ликвидиране през 2018 година
Органите на реда считат убийството му за значимо в продължаващите спорове в нощния живот.
Нападателите, пътуващи в джип, засичат мъжа на кръстовището на улиците " Франци " и " Илиас Илиу " в Неос Космос в неделя. Те стрелят през прозореца на колата му, оставяйки го мъртъв на място.
Според локални медии полицията е събрала 97 гилзи за Калашников от мястото на престъплението и автомобила на жертвите.
Позовавайки се на полицейски източници, медиите оповестяват, че в открадната кола е имало 3-4 нападатели, които са употребявали 2-3 разнообразни оръжия Калашников, както и 9-милиметров револвер.
Мафиотската екзекуция на 44-годишен мъж с 97 патрона в среднощ в Нео Космос, пред бензиностанция, съгласно полицията е обвързвана с гражданската война на гръцката мафия.
Неизвестните причинители неотложно избягали от мястото на престъплението и съгласно известията изоставили колата си в предградие Хайдари в западна Атика покрай автомагистралата Атина-Коринт, като по този метод я запалили. Те най-вероятно са траяли бягството си с различен автомобил, обезпечен от съучастници.
Впоследствие автомобилът на нападателите беше открит изцяло изпепелен на авеню Атина в Хайдари, западна Атина.
Властите свързват този случай с осуетен скрит план против 44-годишния през юни, включващ микробус, претрупан с оръжия.
В момента се води следствие на случая.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР