При този състав на кабинета на ПП-ДБ, няма как да

...
При този състав на кабинета на ПП-ДБ, няма как да
Коментари Харесай

Борисов: Ако Асен Василев е скритият премиер, няма да стане

При този състав на кабинета на ПП-ДБ, няма по какъв начин да ги подкрепим. Ако скритият министър председател е Асен Василев, не е почтено, по-добре да си бъде приемиер. Това съобщи Бойко Борисов откакто " Промяната " оповестиха състава на проектокабинета си.По този метод няма да стане.Може Слави Трифонов, Нинова или Костадинов да ги поддържат, съобщи той. 

" Вече имаме една чернова. За нас е недопустим строго партиен кабинет, щом в него взе участие и Денков. Но е хубаво, че ще носят отговорност. В този тип няма по какъв начин да има кабинет. Първо са втори, малко се издадоха през днешния ден, забавен ми е диалогът с Движение за права и свободи, " Възраждане ", със Слави Трифонов. Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява проектокабинета, воден от акад. Николай Денков, който бе стартиран през днешния ден от ПП-ДБ.

Не споделям нито да, нито не, сподели минута по-късно Борисов.  Не желаеме да нвзривяваме договарянията, изясни той. Нека си приключим договарянията. Ако има държавно управление, е хубаво да се знае. 

Поздравявам Кирил за това, което е направил, както и Христо Иванов и ген. Атанасов. Но Василев в случай че са го пуснали е или огромно доверие, или огромен капан за него, заключи водачът на ГЕРБ-

Що се отнася до Асен Василев, или им е цел да го отстрелят, или самовзривят, или да не стане нищо, отсъди Борисов. Ако скритият министър председател е Василев, не е почтено, по-добре да стане министър председател, сподели Борисов.

Ако вътрешната ми съпротива си е направила кабинет, до момента в който обикалям църкви и джамии...Така Борисов разяснява изтеклия състав на проектокабинет на ГЕРБ.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР