При този ръст на икономиката до края на мандата доходите

...
При този ръст на икономиката до края на мандата доходите
Коментари Харесай

Обещано: Доходите се вдигат с 50% до края на мандата

При този растеж на стопанската система до края на мандата приходите ще се вдигнат с 50%. Такава прогноза направи министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Малко Търново през уикенда, където инспектира положението на границата. Според него е явно, че покачването на приходите не е единствено на хартия откакто толкоз хора пътуват през почивните дни.

" Както се вижда, " Тракия " тъкмо я пуснахме и тя отесня. Сутринта като идвах, на 15 километра от Бургас към този момент все едно се кара по " Цариградско " – с 60-70 км/ч, двете ленти цялостни, кола след кола. Което пък въпреки това ме радва. Означава, че фактически, освен на книга, както някои споделят, само че приходите се подвигат ", заключи той.

" Мисля, че в края на мандата ни ще бъдат най-малко с 50% по-високи приходите при тоя растеж на стопанската система, бюджета и на тези сътрудници ", изясни Борисов. Към края на 2017 година междинният приход на човек набъбна с 9.3% по данни на Националния статистически институт. В същото време с 13.2% набъбнаха разноските - най-много за храна и поддръжка на жилищата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР