При този ръст на икономиката до края на мандата доходите

...
При този ръст на икономиката до края на мандата доходите
Коментари Харесай

Доходите се вдигат не само на книга, обяви Борисов

При този растеж на стопанската система до края на мандата приходите ще се вдигнат с 50%. Такава прогноза направи министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Малко Търново, където инспектира положението на границата.
Според него е явно, че покачването на приходите не е единствено на хартия откакто толкоз хора пътуват през почивните дни.
" Както се вижда " Тракия " тъкмо я пуснахме и тя отесня. Сутринта като идвах, на 15 километра от Бургас към този момент все едно се кара по " Цариградско " – с 60-70 км/ч, двете ленти цялостни, кола след кола. Което пък въпреки това ме радва. Означава, че фактически, освен на книга, както някои споделят, само че приходите се подвигат ", заключи той, представен от организация " Фокус ".
Мисля, че в края на мандата ни ще бъдат най-малко с 50% по-високи приходите при тоя растеж на стопанската система, бюджета и на тези сътрудници, изясни Борисов.
Към края на 2017 година междинният приход на човек набъбна с 9.3% по данни на Националния статистически институт. В същото време с 13.2% набъбнаха разноските - най-много за храна и поддръжка на жилищата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР