При стрелба в предприятие в западната част на щата Мериленд

...
При стрелба в предприятие в западната част на щата Мериленд
Коментари Харесай

Стрелба с жертви в щата Мериленд

При пукотевица в дружество в западната част на щата Мериленд има няколко жертви, а обвиненият е ранил служител на реда при последвалото гонене, заяви губернаторът Лари Хоган.

След брифинг с органите на реда Хоган съобщи, че обвиненият е прострелял в рамото служителя на реда, който по-късно е отвърнал на огъня. Той не знаеше какво е положението на обвинения.

Стрелбата е станала в дружество в Смитсбърг, съобщи по-рано по телефона представителят на шерифската работа на окръг Вашингтон сержант Карли Хос. Адресът, посочен от управляващите, съответствал на дружество.

Службата на шерифа съобщи в малко изказване, че случаят се развива бързо и ще разгласява информация, когато има опция. Оттам отхвърлиха да уточнят броя на жертвите или степента на пострадванията им, макар че Хоган беше споделил, че евентуално има трима починали.

Кадри в новините демонстрираха, че на мястото на случая има огромно наличие на полиция, в това число коли на незабавна помощ.

Смитсбърг, чието население е към 3 000 души, се намира на към 120 км северозападно от Балтимор, близо до границата на Мериленд с Пенсилвания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР