При споменаването на имената на Дейвид Бениоф и Д.Б. Уайс

...
При споменаването на имената на Дейвид Бениоф и Д.Б. Уайс
Коментари Харесай

Най-после подробности за новия сериал на създателите на Game of Thrones

При споменаването на имената на Дейвид Бениоф и Д.Б. Уайс последно останахме с горчив усет в устата. Причината - меко казано неудачния край на един от най-вълнуващите сериали на всички времена Game of Thrones. Сега продуцентите имат късмет да се отсрамят - освен това много епично.

Netflix най-сетне разкриха по какво работят Бениоф и Уайс - екранизация на книгата " Трите тела " на Лиу Цъсин . Амбициозната трилогия, първата част от която излезе на български от изд. " Колибри ", споделя за първия контакт сред хората и извънземна цивилизация .

Цъсин се счита за най-значимия създател в китайската научна фантастика и, съдейки по вълнението на основателите на Game of Thrones, това евентуално не е инцидентно. Историята на " Трите тела " преплита теориите на Нютон с китайската Културна гражданска война и стига до взор в бъдещето и вероятната ни връзка с извънземна цивилизация .
 Снимка 494650

Други любопитни детайлности към бъдещия сериал са, че измежду останалите продуценти са Брад Пит и Розамунд Пайк , а като консултанти ще работят самия Цъсин, както и американският преводач на романа Кен Лиу.

От премиерата на " Трите тела " на Netflix ни разделят няколко години , само че пък може да притъпим нетърпението си, като се захванем с българския превод на книгата. За по-амбициозните - романът на Цъсин към този момент има своята китайска екранизация.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР