При спецоперация на ГДБОП разкриха организирана група, извършвала престъпления против

...
При спецоперация на ГДБОП разкриха организирана група, извършвала престъпления против
Коментари Харесай

Разбиха група, извършвала престъпления против интелектуалната собственост

При спецоперация на ГДБОП разкриха проведена група, правила закононарушения срещу интелектуалната благосъстоятелност, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.  Иззети са големи количества облекла, носещи запазени марки, без разрешението на правопритежателите, към 500 г злато и парични суми в разнообразни валути. Задържани са шестима души, на трима от които са повдигнати обвинявания.
Оперативно-издирвателните и процесуално-следствени дейности са осъществени в София и на територията на Русенска област на 12 декември от чиновници на отделите „ Център-север “ и „ Киберпрестъпност “ при Групово дело „ Борба с проведената престъпност “, както и на ОДМВР – Русе.
При осъществените претърсвания и изземвания на три домашни адреса, склад и четири МПС в София са открити и конфискувани 106 кашона с облекла и аксесоари, носещи непозволено разнообразни марки, документи и мобилен телефон. Други 50 денка и 71 кашона с облекла, обувки, аксесоари и парфюми, към 500 г злато, противозаконен военен револвер с 11 патрона, 30 895 евро, 59 115 щатски долари, 39 600 лв., четири телефона и документи са открити при процесуални дейности в четири жилища, два склада и пет МПС на територията на област Русе.
Първоначално с полицейска заповед за период до 24 часа са арестувани шестима души. На трима от тях са повдигнати обвинявания, двама са с наложени ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ за период от 72 часа, а един е с мярка „ парична гаранция “. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР