При специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност, служители

...
При специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност, служители
Коментари Харесай

Хора на Доган в Добричко задържани с дрога

При профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на битовата престъпност, чиновници на ОД Министерство на вътрешните работи Добрич, районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи Тервел и бранш Специални тактически дейности направиха огромни претърсвания на територията на районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи Тервел. Според информация на уеб страницата Афера арестуваният е татко на общинския консултант Дениз Дюкянджи от " достоверните " на Доган в Добрич.
 
Операцията включваше и полицейски екип със профилирано куче за разкриване на наркотични субстанции. В хале, намиращо се в някогашен икономически двор в с. Орляк, обл. Добрич, органите на реда откриха тайник, където благодарение на полицейското куче бяха открити голям брой полиетиленови пликове, съдържащи суха тревна маса с тегло от 216 грама, която при полеви проби реагира на канабис. Освен това, в същия тайник беше открито и 8 грама бяло кристално вещество, което реагира на метамфетамин, оповестява pronewsdobrich.bg.
 
В хода на интервенцията, със съдействието на екипи от бранш Специални тактически дейности от Варна, беше арестуван 51-годишен мъж, прочут на Министерство на вътрешните работи. Лицето е арестувано за 24 часа, като не престават следствията по определяне на цялостния размер на незаконната му активност.
 
При спомагателни оперативно-издирвателни мероприятия (ОИМ) и процесуално-следствени дейности (ПСД) в битова постройка, част от търговски обект, стопанисван от същото лице, бе открит още един тайник. В хладилна витрина е открито топче със суха тревна маса, което също реагира на канабис.
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР