При специализирана полицейска операция в Дупница да открити и иззети

...
При специализирана полицейска операция в Дупница да открити и иззети
Коментари Харесай

Откриха и иззеха наркотични вещества, боеприпаси и граната в Дупница

При профилирана полицейска интервенция в Дупница да открити и конфискувани наркотични субстанции, муниции и граната, оповестиха от пресцентъра на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил.

Специализираната полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушенията, свързани с опиати, организираха през вчерашния ден чиновници на Главна дирекция „ Национална полиция “, бранш „ Криминална полиция “ на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи и чиновници от районните ръководства в Кюстендил и Дупница.

Процесуално-следствените дейности са осъществени на 2 адреса в Дупница. Задържани са с полицейска заповед двама мъже – на 40 и на 21 години. Открити и конфискувани са наркотични субстанции, нелегално притежавани муниции и имитационна граната.
свързани новини2986на 16.09.2021
В жилището на по-младия мъж са открити 2 полиетиленови плика със зелена листна маса-канаби/, от жилището на 40-годишния са конфискувани 15 патрона от друг диаметър и 117 грама суха листна маса, опаковка с бяло прахообразно вещество-метамфетамин. Там е открита и гранатата, която е обезопасена и конфискувана от екип на СОБТ – София, по случаите са формирани досъдебни производства в районно управление (на МВР) Дупница, известен е дежурен прокурор.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР