При спецакция срещу наркоразпространението в Етрополе са задържани трима криминално

...
При спецакция срещу наркоразпространението в Етрополе са задържани трима криминално
Коментари Харесай

Спецакция в Етрополе: Трима са задържани заради дрога

При спецакция против наркоразпространението в Етрополе са арестувани трима престъпно проявени мъже. Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - София.

В сряда криминалисти от РУ-Етрополе провели полицейска интервенция против държането и разпространяването на наркотични субстанции. Пръв в полезрението на полицейските чиновници попаднал 20-годишен локален познайник на органите на реда. При осъществената му инспекция от него е конфискувана саморъчно свита цигара с тревиста маса, реагираща на наркотичното вещество MDMA.

Последвало и неговото задържане за период до 24 часа. Броени минути по-късно в ареста на районното ръководство попаднал и втори престъпно проявен и осъждан етрополец, у когото били открити 12 топчета с идентично наркотично наличие. По двата случая са регистрирани преписки.

Още 14 топчета с MDMA, така наречен „ билка “, криминалистите открили и иззели от вкъщи на различен осъждан локален гражданин. 45-годишният е арестуван за период до 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР