При спецакция на столичната полиция са иззети над 2000 артикула

...
При спецакция на столичната полиция са иззети над 2000 артикула
Коментари Харесай

Спецакция в София: Иззеха над 2000 ментета на маркови дрехи от стоков базар

При спецакция на столичната полиция са конфискувани над 2000 продукта с имитиращи знаци на търговски марки, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Акцията е извършена на 1 декември на територията на стоков базар от " Икономическа полиция " към Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). При инспекция на склад на търговски обект, употребен от 31-годишна жена, униформените разкрили общо 2150 продукта - якета, пуловери, спортни екипи, рокли, тениски и други, обозначени със знаците на непознати търговски марки, предлагани за продажба без позволение от правопритежателите.

Според данните досега разпространяването на стоката се правило на едро, единствено посредством познати на шефката на компанията клиенти. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

През май в Пловдив при акция на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " (ГДБОП) и Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, бяха конфискувани 13 хиляди продукта, имитиращи непокътнати търговски марки, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР