При следващото обновяване на световната ранглиста в понеделник както мъжката

...
При следващото обновяване на световната ранглиста в понеделник както мъжката
Коментари Харесай

Сабаленка: Получих много поздравления за №1, но това от Джокович беше най-смешното

При идващото възобновяване на международната класация в понеделник както мъжката класация, по този начин и тази при дамите ще има своя нов водач, защото след края на US Open Новак Джокович ще измести Карлос Алкарас от първото място в света, а при дамите Арина Сабаленка ще дебютира под №1 за сметка на Ига Швьонтек. Впоследствие беларуската тенисистка сподели, че е получила голям брой поздравления в обществените мрежи за своето достижение, като измежду тях е имало и особено известие от самия Джокович.

" Получих доста поздравления и поддръжка от много мои сътрудници, само че най-смешното от тях бе това, което ми изпрати Джокович. Той също ще си възвърне водачеството в ранглистата след US Open и ми изпрати една занимателна обща фотография, към която ми написа: " Усмихни се, в случай че в понеделник ще бъдеш №1 ". Истински ме зарадва и несъмнено беше най-забавното от всички ", описа Сабаленка.

Aryna Sabalenka says Novak Djokovic congratulated her on becoming world #1:

“The funniest 1 was from Djokovic. Bc he also will be world #1 after US Open. Someone mentioned us with funny sunglasses & he just sent me ‘Smile if you’ll become world #1.’ It was the funniest one ” ❤️
— The Tennis Letter (@TheTennisLetter)
По време на изявлението на корта след осминафиналния си дуел през днешния ден тя разкри, че е останала сюрпризирана от провалянето на Ига Швьонтек, което в действителност ѝ обезпечи водачеството в света.

" Честно казано, нямах никакви подозрения, че Ига ще доближи до финала тук. През цялото време бях с мисълта, че всичко зависи от мен дали и аз ще съумея да се преборя за място в конфликта за трофея. Искаше ми се всичко да се реши на корта и съм тъжна, че тя загуби, само че все пак изкачването ми под №1 значи доста за мен, тъй като поставих доста старания през цялата година, с цел да реализира тази своя цел. Невероятно е ", показа шампионката от Аустрелиън Оупън.

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР