При създалата се ситуация няма как да се състави стабилно

...
При създалата се ситуация няма как да се състави стабилно
Коментари Харесай

ДПС: Някак как да има стабилно правителство

При създалата се обстановка няма по какъв начин да се сформира устойчиво държавно управление. Какво би могло да роди това Народно заседание при неналичието на разговор? Как ще се сформира ново държавно управление с първия мандат на „ Продължаваме промяната “, откакто одеве държавното управление е свалено с избор на съмнение, първия за новата история. Това разяснява в ефира на БНР зам.-председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Халил Летифов.

Според Летифов при непрекъснатото търсене на червени линии няма по какъв начин да се образува кабинет. „ Това държавно управление бе разграничено по доста линии, в това число ценностни като отстояване на евроатлантическите. Не е значимо какво ни се харесва, а какво е реалистично. Плашилото на изборите не трябва да се размахва, това е излаз “, сподели Летифов. Според него държавното управление си е изпатило от прекалено самочувствие, което го е довело до неуспех.

„ ГЕРБ ще поддържа актуализацията на бюджета, макар че има свои оферти и смята импортирания вид за промени за нездравословен “, удостовери пред БНР и зам.-председателят на ГЕРБ Александър Ненков. Той заяви, че към разновидността на кабинета се сплотява и работната група, образувана от бюджетна комисия за работа върху предложенията на второ четене
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР