При съвместно проведени издирвателни мероприятия, от полицейски служители на РУ-Разлог

...
При съвместно проведени издирвателни мероприятия, от полицейски служители на РУ-Разлог
Коментари Харесай

Кражби в Пиринско: Задържаха младежи обрали вили в Разложко, и още...

При взаимно извършени издирвателни мероприятия, от полицейски чиновници на РУ-Разлог и РУ-Банско са арестувани двама малолетни младежи от с. Елешница и 33-годишен от гр. Белица, които са направили обири на домашно имущество от две вили, находящи се в местността „ Топилата “, землище на с. Елешница. Инкриминираните движимости са открити в дома на едно от лицата. Образувано е досъдебно произвеждане. Работата по документиране на незаконната активност на лицата продължава.

Полицейски чиновници на 01 РУ-Благоевград работят по получен сигнал за това, че за времето от 16:30 часа на 23.10.2022 година до 09:30 часа на 24.10.2022 година от два жилището в гр. Благоевград са отнети надлежно: бормашина, два перфоратора и два куфара с принадлежности от единия и към 70 м. кабел, дървена стълба и строителни материали от втория. За случая е известена РП-Благоевград и е формирано досъдебно произвеждане.

През вчерашния ден в РУ-Разлог, 61-годишен мъж от с. Дагоново е алармирал, че на 16.10.2022 година в същото село е изтеглена сумата от към 737 лева от банковата му дебитна карта. За случая е известена ОП-Благоевград и е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР