При състояние, налагащо операция на простатата, 2 са вариантите, пред

...
При състояние, налагащо операция на простатата, 2 са вариантите, пред
Коментари Харесай

Какво отличава Тулиум 200 вата от другите лазери за простатна хирургия?

При положение, налагащо интервенция на простатата, 2 са разновидностите, пред които е изправен мъжът - типичен способи , включващи отворена интервенция или трансуретрална резекция (ТУР) според от размера на простатата и съпътстващите болести или - най-високият клас в лекуването.

В урологичната процедура се употребяват няколко типа лазера - тулиум, холмиум, зелен и диоден, различаващи се по мощ и прониквателна дарба. Генерациите стартират от 80 вата, минават през 120, с цел да доближат 150 и 200. Сред тях Тулиум 200 вата е четвърто, последно, потомство лазер, който надгражда софтуерно и респективно като успеваемост, изобретените преди него. Специалистите на Лейзър Мед работят с най-съвременната лазерна система и в четирите филиала в България и Сърбия.



:
Дава непостижим комфорт, качество на резултата и е в положение да отговори на предпочитаните упования на мъжете , а точно: Безкръвност по време на интервенцията. Бързо възобновяване и обновяване на дейното всекидневие. Минимизиране на риска от следоперативни затруднения. Премахване на непрекъснатия катетър. Запазване на половите благоприятни условия. Изпарява простатата с най-голяма експедитивност поради мощността и при водеща точност - единствено 0,2 мм навлизане.Тъканта се отстранява оптимално до капсулата, което е непостижимо за другите лазерни системи. Затова и следоперативните резултати са впечатляващи - мощна и бистра бликам на урината, изцяло изпразване на пикочния мехур, нормализиране на честотата на позивите. Позволява да се оперират и мъже, на които им е отказана интервенция поради висок анестезиологичен риск или от кръвопреливане. Пациентът се изписва на идващия ден с рекомендация 7-10 дни да съблюдава прочут режим, изключващ съществени физически натоварвания, напрягане и повдигане на тежести.
В се организира ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ с включени: консултация с уролог, премерване на размера на простатата, премерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

ОЩЕ в ЛЕЙЗЪР МЕД - София:
резултат от ПСА подготвен преди прегледа;


- RT-PCR тест - 90 лева.;
- бърз антигенен тест- 26 лева.;
- тест за антитела за SARS-CoV-2/ първокласен разбор - 28 лева.;
- тест за антитела за SARS-CoV-2/ количествен разбор - 35 лева.;

За спомагателна информация:

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01





* наличие на Лейзър Мед
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР