При проверка от Главна дирекция Изпълнение на наказанията“ (ГДИН) са

...
При проверка от Главна дирекция Изпълнение на наказанията“ (ГДИН) са
Коментари Харесай

Иззеха джиесемите от Пазарджишкия затвор

При инспекция от Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ (ГДИН) са открити и конфискувани 5 мобилни телефона в постройките на пандиза в Пазарджик, 3 телефона в двете общежития към него, зарядни устройства, СИМ и памет-карти, както и други самоделно направени устройства, оповестиха от Министерството на правораздаването.

Забранените движимости са открити по време на така наречен образователна паника, оповестена от ГДИН, за надзорно-охранителния състав на Затвора Пазарджик и затворническите общежития „ Средна гора “ и „ Пазарджик “. Проверката е включвала още претършуване на всички спални и сервизни пространства, стационара, работните цехове и обиск на лишените от независимост.    

Във всички места за отнемане от независимост в страната не престават мероприятия за възстановяване на цялостната организация на работа, спазването на режима, реда и дисциплината, както и инспекция за съществуването на непозволени предмети.

В Пазарджик отрасловият заместник-министър проф. Николай Проданов е инспектирал и строително-ремонтните действия в корпуса на пандиза. Очаква са до края на годината ремонтът да е изцяло завършил. На територията на пандиза към този момент действа съвременен арест, който изцяло дава отговор на европейските условия и стандарти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР