Илон Мъск премахва функцията за блокиране на X (по-рано Twitter)

...
При промяната на приложението потребителите вече ще могат да заглушават
Коментари Харесай

При промяната на приложението потребителите вече ще могат да заглушават само отделни хора, което позволява на някой да премахва публикации на друг акаунт от своята времева линия, без да прекратява следенето или да ги блокирате.

Публикациите на потребителя остават видими за заглушения акаунт.

Съоснователят на Twitter Джак Дорси предложи, че е съгласен с премахването на опцията за блокиране, като отговори: „100%. Само без звук."

Помощният център на X в момента казва, че блокираните акаунти не могат да ви следват, да преглеждат вашите туитове, когато сте влезли (освен ако не ви докладват и вашите туитове ги споменават), да намират вашите туитове в търсене или да изпращат директно съобщения до вас.

Блокираните акаунти също не могат да преглеждат вашите последователи и следващи списъци, харесвания или списъци, когато са влезли, да ви маркират на снимка, да добавят акаунта ви към своите списъци или да видят „Момент“ сте създали.

Марк Зукърбърг казва, че е време да продължим напред от битката в клетката на Илън Мъск

Промяната предизвика загриженост от много потребители на X, включително Мемориала в Аушвиц, който отговори: „Ако не се справим с антисемитските коментари и коментарите за отричане на Холокоста, които се появяват под публикациите ни в памет на жертвите на Аушвиц, би било лоша услуга за тяхната памет.

„Ние Избрах да блокирам потребители, които насърчават отричане и омраза."

Акаунтът каза, че функцията за блокиране е „практична мярка".

Гигантският знак „X“ е премахнат от Twitter HQ

Премахване функцията може също потенциално да наруши правилата и условията на магазини като App Store на Apple и Google Play.

Възможността вече да не се филтрира тормоз или малтретиране може да означава, че X вече не може да се изтегли от тези онлайн магазини за приложения.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР