При престрелка пред ресторант в Лос Анджелис, където се състоя

...
При престрелка пред ресторант в Лос Анджелис, където се състоя
Коментари Харесай

Четирима ранени при стрелба след парти за Super Bowl

При престрелка пред ресторант в Лос Анджелис, където се състоя празненство след концерт на Джъстин Бийбър в границите на програмата преди финала на шампионата по американски футбол, са ранени четирима души, заяви Асошиейтед прес.

Престрелката се разразила пред ресторант "Найс гай ". Пострадалите са четирима мъже на възраст сред 19 и 60 години, оповестиха от полицията в Лос Анджелис. Имената им не бяха огласени, само че съгласно Ен Би Си нюз измежду ранените е рапърът Кодак Блек.

Пристигналият на мястото на случая полицейски екип е разкрил двама потърпевши, които били откарани в болница от незабавна помощ в незастрашаващо живота положение. Други двама потърпевши сами отишли в болница. И четиримата ранени са в устойчиво положение. Полицията прикани очевидци на случая да оказват помощ да се откри кой е стрелял.

Във видеозаписи, оповестени в уеб страницата TMZ и в обществените мрежи, се вижда по какъв начин Блек театралничи за фотография с няколко души, когато настъпва скандал и сборичкване. Рапърът е измежду неколцината, които се бият, когато се чуват изстрели и всички побягват в опит да се скрият.

Източници от полицията споделят пред Ен Би Си нюз, че Блек, чието същинско име е Бил Капри, е измежду простреляните. Негов представител от "Атлантис рекърдс " не отговори на запитването на организацията.

Партито последвало частен концерт на Бийбър в Пасифик Дизайн Сентър в Западен Холивуд, щата Калифорния, който бе част от парти-седмицата за Super Bowl. Сред гостите били Джеф Безос, приятелката му Лорън Санчес, която е телевизионна водеща, артистът от "Хамилтън " Антъни Рамос и други. Според "Холивуд рипортър " на афтърпартито в ресторанта са били видяни да влизат Джъстин Бийбър и брачната половинка му Хейли Болдуин, Дрейк, Клои Кардашиян и Тоби Макгуайър.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР