При преминаването на годишен технически преглед да се изисква документ

...
При преминаването на годишен технически преглед да се изисква документ
Коментари Харесай

Предложение: Да се минава годишен технически преглед само след платени глоби в КАТ

При прекосяването на годишен механически обзор да се изисква документ за платени санкции към КАТ. Това е новото предложение на пътните специалисти, оповестява

По този метод ще се увеличи събирането на санкциите от неплатените фишове за нарушавания на Закона за придвижване по пътищата, отбелязва бившия шеф на КАТ - София Тенчо Тенев.

" Наистина всяка година минаваме механически обзор на автомобила и по този метод, желае не желае лидера, като иде да си прекарва моторното транспортно средство на годишен механически обзор, като му вкарат данните в системата, ще се откри, че има санкции за заплащане, има хора по 4-5 годни не си заплащат санкциите ", уточни Тенев.

Според Румен Дунев, авто играч това е една от сполучливите ограничения да се вкарат санкциите на съответния лидер, а в случай че те не са платени, автомобилът да не може да мине на обзор. Дунев напомни, че в случай че автомобилът няма годишен механически обзор, той се води неизпрвен на пътя и за него не важи КАСКО. В подобен случай при инспекция се постанова санкция, по тази причина че автомобилът е механически нередовен.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР