При представянето на новите кандидати за министерски постове в бъдещата

...
При представянето на новите кандидати за министерски постове в бъдещата
Коментари Харесай

Джо Байдън представи ключови министри от администрацията си

При представянето на новите претенденти за министерски постове в бъдещата администрация определеният президент съобщи, че всички препоръчани лица имат опит и „ самоуверено ново мислене ”.
„ Някои от претендентите са известни персони, някои за пръв път ще заемат значими постове. Всички те ще работят в напълно нова конюнктура и ще реагират на новите провокации, зародили пред страната. Всички те имат опит и самоуверено ново мислене, само че най-важното е, че те знаят по какъв начин би трябвало да работи системата на ръководство и могат да работя в името на всички американци ", сподели Байдън, представен от БГНЕС.
 Джо Байдън и Антониу Гутериш разискаха укрепването на съдействието си Джо Байдън и Антониу Гутериш разискаха укрепването на съдействието си
Генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш и новоизбраният президент на Съединени американски щати Джо Байдън в първия си телефонен диалог разискаха укрепва...
Кандидат за началник на аграрното министерство е Том Вилсак, който заемаше същия пост при Барак Обама и два мандата е бил губернатор на щата Айова.
Кандидат за министър на жилищното строителства и градоустройството е конгресменката от щата Охайо Марша Фадж . Ако бъде утвърдена от Сената, тя ще стане втората афроамериканка на този пост в историята на страната.
На поста министър по въпросите на ветераните Байдън предлага Денис Макдоноу , който бе началник на апарата на чиновниците в Белия дом при Обама.
Ръководител на Съвета по вътрешната политика към Белия дом – някогашния президентски асистент по националната сигурност при Обама Сюзън Райс .
 Какви ще са целите на Джо Байдън по отношение на контрола във въоръжаването? Какви ще са целите на Джо Байдън по отношение на контрола във въоръжаването?
Удължаването на СТАРТ-3 ще бъде приоритет за администрацията на Джо Байдън в региона на контрола върху оръжията, само че връщането към Дого...
Специалистката по Китай Катрин Тей е кандидатка за представителка на Съединени американски щати в комерсиалните договаряния. При представянето й Джозеф Байдън означи, че „ въпросите на търговията ще бъдат измежду главните за новата администрация ".
Преди два дни Джо Байдън публично номинира и генерала в оставка Лойд Остин за министър на защитата в новата администрация. Ако Конгресът утвърди кандидатурата му, той ще бъде първият негър началник на Пентагона. За задачата ще се наложи двете камари на конгреса да създадат изключение от закона, който изисква военният министър да не е заемал служба в армията най-малко 7 години.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР