При първоначално постъпилата информация е имало предположение, че част от

...
При първоначално постъпилата информация е имало предположение, че част от
Коментари Харесай

МВР: Към 16.00 часа наблюдаващият прокурор е поискал среща с разследващите полицаи

При в началото постъпилата информация е имало съмнение, че част от дейностите биха могли да бъдат свързани с някои от 120-те случая, по които работи европейската прокуратура.

След осъществяване на процесуално-следствените дейности и осъществен разбор на събраните доказателства и документите е преценено, че материалите ще бъдат докладвани на Софийска градска прокуратура. В днешния ден са разпитани и очевидци. В 10 часа тази заран прокуратурата е известена с факс за формираното по случая в Министерство на вътрешните работи досъдебно произвеждане.

Два часа по-късно е избран наблюдаващ прокурор. Няколко часа по-късно наблюдаващият прокурор е отказал да се срещне с проверяващия служител на реда, който да му рапортува материалите от досъдебното произвеждане. Дадени са инструкции те да бъдат входирани в деловодството на СГП. Към 16.00 часа наблюдаващият прокурор е поскал да се срещне с проверяващите служители на реда.

Полицейското задържане на трите лица ще бъде прекъснато, в случай че прокуратурата не постанови прокурорско задържане за период до 72 часа. При следващи инструкции на наблюдаващия прокурор същите ще бъдат изпълнени. Действията по следствието не престават под наблюдението на прокуратурата.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР