При първоначалния оглед по тялото са открити наранявания следствие на

...
При първоначалния оглед по тялото са открити наранявания следствие на
Коментари Харесай

Няма задържан за смъртта на 15-годишното момиче във Велико Търново

При първичния оглед по тялото са открити пострадвания разследване на рухване
Няма арестувано лице към този миг за гибелта на 15-годишното момиче във Велико Търново. Трупът е бил открит от инцидентни жители в сряда към 18.30 часа под скалния венец на Дома на алпиниста в остарялата столица. При първичния оглед по тялото са открити пострадвания разследване на рухване. В момента се прави аутопсия. Работи се по всички версии – трагичен случай, самоубийство, по неволя или съзнателно ликвидиране. Това оповестиха в четвъртък от Окръжната прокуратура във Велико Търново.

Установено е, че описанието на момичето дава отговор на оповестеното за търсене по-рано същия ден дете от великотърновското село Ресен.

Извършва се още един оглед на мястото с присъединяване на алпинисти. До Дома на алпиниста е открит единствено разкъсан на дребни елементи интернационалния паспорт на момичето.

Наблюдаващият прокурор Радослав Косев разясни, че момичето е забелязано за последно в сряда сутринта към 7.30 часа в Горна Оряховица. Тогава девойката се е срещнала със своя позната. Разпитани са родителите на момичето. В момента тече следствие от Районното ръководство под управлението и наблюдението на Окръжна прокуратура Велико Търново.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР