При отворени врати на трамваите на спирка автомобилите ще бъдат

...
При отворени врати на трамваите на спирка автомобилите ще бъдат
Коментари Харесай

Внимание, шофьори! Внесени са важни поправки в Закона за движение по пътищата

При отворени порти на трамваите на спирка колите ще бъдат задължени да спрат и ще могат да потеглят едвам откакто вратите се затворят. Това предложение за смяна в Закона за придвижване по пътищата бе подкрепено от депутати от отрасловата комисия в Народно събрание, пише Монитор.

Зам.-председателят на комисията по превоз, осведомителни технологии и известия в Народното събрание Станислав Иванов се съгласи, че формулировката в закона за този проблем би трябвало да планува в сходни случаи изрично напътствие водачите на колите да спрат, а не както е в този момент е записано „ в случай че е належащо “. „ Ще защищавам за тази смяна “, посочи депутатът от ГЕРБ.

„ Има аргумент да се задължат водачите на колите в такива случаи да спрат, изключително при отворени порти на трамваите, в случай, че не се знае кой още ще се качва или слиза. Там има рискови обстановки и разумно е да се приложи такава възбрана за придвижване като предварителна защита за сигурност “, каза председателят на същата парламентарна комисия Халил Летифов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР