При операция във Варненско за 24 часа са задържани 14

...
При операция във Варненско за 24 часа са задържани 14
Коментари Харесай

Задържаха 14 души във Варна, заподозрени за търговия с гласове

При интервенция във Варненско за 24 часа са арестувани 14 души, обвинени за търговия с гласове, заяви през днешния ден началникът на полицията в крайморския град старши комисар Атанас Михов. По думите му, по-голямата част от задържаните са известни на полицията, има насоки и кой е техният началник.

При акцията са осъществени претърсвания на 25 адреса, коли и офиси на територията на Варна и общините Провадия, Белослав и Долни чифлик, добави Михов. Намерени са описи с имена и ЕГН-та, както и описи с обитаеми места по общини с маркирани суми.

При обиските е открита друга валута, чиято обща стойност надвишава 100 000 лв., както и мобилни телефони, компютри, преносими компютри, флашки. Намерени са пропагандни материали за една партия, добави Михов. Той посочи, че в един от домовете са открити и нелегално притежавани муниции.

По случая е формирано досъдебно произвеждане в изискванията на необходимост. Операцията продължава и сега, като има данни и за други, взели участие в търговията с гласове, които евентуално ще бъдат арестувани, добави шефът на варненската полиция.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР