При огромен зрителски интерес премина четвъртият кръг от Републиканското първенство

...
При огромен зрителски интерес премина четвъртият кръг от Републиканското първенство
Коментари Харесай

Марин Калчев и Пламена Раева са шампиони в републиканското по гимкхана

При голям зрителски интерес мина четвъртият кръг от Републиканското състезание по гимкхана във Варна. 25 мъже и 5 дами премериха сили, механически знания и майсторство в последния за тази година кръг от шампионата по гимкхана. Първото място в генералното класиране при мъжете зае Марин Калчев, а при дамите Пламена Раева.

" Имаме дама - Констанца Томова, която е с над 40 години опит в автомобилния спорт, тя доста пъти потвърждава, че макар възрастта и това, че е дама, кара доста съществено и бие доста съществени водачи ", разяснява за Българска национална телевизия Марин Калчев, който е част от организационния комитет.

Купа “Тодор Славов ” беше връчена на Стилиян Тричков за атрактивно присъединяване и голям дух. " Гимкхана " е състезание за мъже и дами и е годно за Държавно състезание, записано в Спортния календар на Българска Федерация по Автомобилен Спорт.

То се организира на авансово ограден и стеснен за достъп терен, в границите на който се минават разнообразни детайли представляващи тествания за класиране. Съзтезателите би трябвало да преминат през това трасе, като задачата е превъзмогване на всички детайли от трасето за най-кратко време и без нарушавания.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР